«Лісоруби» розпочнуть сезон благодійним матчем

«Лісоруби» розпочнуть сезон благодійним матчем
Стартовий матч Чемпіонату України з американського футболу відбудеться між ужгородськими «Лісорубами» та київськими «Бульдогами» 29 квітня на стадіоні села Баранинці, повідомляє uzhinform.com.

 

Цього сезону кількість команд-учасниць скорочено до чотирьох, кругова система вимагає вигравати кожне протистояння. Тож, налаштування на сезон у наших чемпіонів – бойове, хлопці запевняють: боротимуться до останнього. Та не забуватимуть про благодійну складову своїх матчів і й надалі співпрацюватимуть з Рухом підтримки закарпатських військових.

Костянтин УСІКОВ, головний тренер ужгородських «Лісорубів»:

– 29 квітня у селі Баранинці відбудеться гра з американського футболу, де київські «Бульдоги» гратимуть з нашими «Лісорубами». Гра має благодійний характер – співпрацюємо з Рухом підтримки закарпатських військових. На цю гру ми запросили кількох гравців із США, гратимуть і учасники із сусідніх Словаччини та Угорщини, вони займуть бойові позиції у захисті і нападі. А так склад бойовий, із старих «Лісорубів». У цьому сезоні у нас налаштування тільки на перемоги, і ми впевнені, що зможемо завоювати перше топове місце. Просимо усіх вболівальників прийти на цю гру та підтримати рідну команду.

 

29 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів