На Мукачівщині інтернет-шахрай "продавав" кастрюлі та видаляв сторінку з соцмережі

На Мукачівщині інтернет-шахрай "продавав" кастрюлі та видаляв сторінку з соцмережі
Закарпатська кіберполіція вичислила 26-річного інтернет-шахрая з селища Чинадієво, жертвою якого стала мешканка Івано-Франківська. Чинадіївцю вже оголошено про підозру, слідство триває.

 

Жінка розповіла поліції  про те, що на сторінці мережі «Facebook» вона знайшла оголошення про продаж столових каструль  вартістю 1150 гривень.  Сконтактувавши з продавцем, і отримавши номер його картки, вона відправила відповідну  суму на вказаний  банківський рахунок. Після того, як жінка переказала гроші, шахрай видалив свою сторінку. 

В ході розслідування справи слідчим спільно з працівниками кіберполіції Карпатського управління встановили, що жінку ошукав 26-річний мешканець селища Чинадієво Мукачівського району. Поліція встановила, що  вказаний чинадієвцем банківський рахунок належить жителю міста Рівне, у якого закарпатський шахрай замовив кросівки. 

Чоловікові вже вручено повідомлення про підозру за фактом шахрайства, вчиненого  шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, що передбачено ч. 3 ст.190 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує  позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

zakarpattya.net.ua

 

29 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів