Ужгород у фаворі в українського туриста

Ужгород у фаворі в українського туриста
У травні ми маємо офіційно додаткові чотири вихідних дні — 1-2 травня та 8-9. Хтось проводить їх на дачі чи городі, хтось виїжджає на природу, або збирається у поїздку за новими враженнями.

 

Однак, аби поповнити запас нових вражень, не обов’язково їхати за кордон. В Україні є чимало гарних та цікавих місць, які не поступаються красою закордону. Це не лише розрекламовані, а й маловідомі місця, які відкривають наші туристи.

Аби далеко не їздити, є достатньо місць для гарного відпочинку. Маємо і пам’ятки архітектури, Хотинська фортеця, руїни Червоногородського замку та водоспад в урочищі «Червоне» поблизу с. Нирків, зелений туризм (Карпати), рафтинг по Дністру, інформує Погляд.

У рейтингу популярних місць у Західній Україні: Закарпаття, Львів, Кам’янець-Подільський, Карпати.

В Ужгород — на алею сакур!

Сакура добре прижилася у цьому місті і період цвітіння її припадає на травневі свята. Це головна окраса міста у весняний період. Окрім прогулянки алеєю, можна оглянути старе місто з вузькими вуличками, а ще скуштувати місцевих страв. В Ужгороді є дендропарк Лаудона, де росте 100-річна магнолія, а ще середньовічний замок.

Якщо будете на Закарпатті неподалік міста Хуст у Карпатському біосферному заповіднику, не оминіть Долини нарцисів.

А ще Закарпаття славиться винними погребами та різноманіттям сортів місцевого вина. Екскурсії до погребів пропонують від 50 гривень з людини.

Дістатися до Ужгорода можна прямим рейсовим автобусом із головного автовокзалу Чернівців. Відправлення із Чернівців о 8.25, прибуття в Ужгород  - 22.05. Вартість квитка 304 гривні. Також можна потягами з пересадками у Львові.

 

01 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів