Ужгородська дитяча залізниця відкрила літній сезон

Ужгородська дитяча залізниця відкрила літній сезон
Сьогодні, 1 травня, стартував черговий сезон Ужгородської дитячої залізниці. У першому рейсі машиністом був начальник Львівської залізниці Іван Груник, а його помічником - голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

 

У відкритті сезону взяли також участь в.о. Ужгородського міського голови, керуючий справами виконкому Ужгородської міської ради Олена Макара та заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак.

Мала дитяча залізниця працюватиме у вихідні. Потяг, який має два вагони, їздитиме кожної години від станції “Молодіжної” до парку “Підзамкового”, а потім тим же маршрутом повертатиметься назад. Проїзд сьогодні безкоштовний.

Як зазначалося, відновлення вузькоколійки є не тільки відмінним способом дозвілля, тут працює і гурток юних залізничників. Дітей навчають азам професії машиніста, помічника, колійника, вагонника, багато потім обирають професію залізничника, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

Нагадаємо, Ужгородська дитяча вузькоколійка не працювала з 2009 року. Минулоріч була відновлена з ініціативи голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

 

01 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів