Важка втрата: в АТО загинув закарпатець Віктор Афанасьєв

Важка втрата: в АТО загинув закарпатець Віктор Афанасьєв
На Закарпатті знову втрата - від ворожої кулі у російсько-українській війні на Донбасі загинув боєць 25-ої бригади мешканець смт Вилок Віктор Афанасьєв.

 

Про це у соціальній мережі Фейсбук повідомив волонтер Михайло Роман.

Орієнтовно сьогодні, 2 квітня, тіло героя прибуде на рідну землю.

Зустріти полеглого воїна планують почесним ескоротом , до якого просять долучитися всіх небайдужих.

Про точне місце збору автомобілів буде повідомлено пізніше.

Ще 29 квітня пізно у ввечері в прес-центр штабу АТО повідомив: по позиціях однієї з бригад поблизу Зайцевого, противник застосував гранатомети та стрілецьку зброю. «Внаслідок бойових дій загинув військовослужбовець однієї з бригад, підрозділ якої виконує бойові завдання неподалік Зайцевого», - йшлося в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що загинув Віктор Афанасьєв, якому 31 липня виповнилося б 25 років. За повідомленням «Хмельницької міської ритуальної служби», він був сиротою. Виховувався в Вовчинецькій школі інтернаті та навчався в Чорноострівському аграрному ліцеї. А в 2014 році Віктор Вікторович пішов на службу в Збройні сили України за контрактом.

Планувалося, що Героя України в останню путь 3 травня проведуть на хмельницькому майдані, після чого поховають на Алеї Слави, що на кладовищі Раково. Та, як повідомила сестра загиблого Тетяна, її брат брата поховають у Виноградові на Закарпатті. У місті, де вона мешкає.

З її слів, поховають Віктора Афанасьєва 4 травня.

zakarpattya.net.ua

 

02 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів