В Ужгороді презентували книжку про Бога та Інтернет

В Ужгороді презентували книжку про Бога та Інтернет
2 травня в Ужгородській богословській греко-католицькій академії імені Т. Ромжі представили український переклад світового бестселера «Твіти з Богом». На презентацію приїхав сам автор – 44-річний голландський священик Мішель Ремері.

 

Гість розповів про роботу над книжкою, що тривала 5 років. Щодватижні він мав зустріч з молоддю у своїй церкві неподалік Амстердама, яка була присвячена запитанням, що виникали у молодих людей. Після дискусій вони спільно шукали відповіді, які він публікував у соціальній мережі «Твітер» (особливістю «Твітера» є його лаконічність: повідомлення не може перевищувати 140 знаків).

«Твіти з Богом» Мішеля Ремері  набули такої популярності, що виникла ідея видати їх окремою книжкою. 400-сторінкове чудово ілюстроване видання, в якому опубліковані відповіді на двісті запитань, відразу викликало цікавість й побачило світ різними мовами.

В Україні презентації вже відбулися у Києві та Львові. На ужгородській зустрічі було чимало молоді, семінаристів та священиків. Півторагодинна зустріч мала дружній характер. Мішель Ремері охоче і з гумором відповідав на запитання. Наприкінці зробив селфі з присутніми, залізши на стілець.

Книжку охоче купували й брали автограф у гостя. Як повідомив автор, планується розмістити «Твіти з Богом» українською мовою й в Інтернеті. Наразі можна безкоштовно читати англійськомовну версію чи завантажити додаток на смартфон.

Мішель Ремері порадив молоді час від часу виходити офлайн з мережі, аби побути онлайн із Богом.

uzhgorod.net.ua

 

03 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів