Закарпатські фрукти, незважаючи на заморозки, вродять рясно?

Закарпатські фрукти, незважаючи на заморозки, вродять рясно?
Мало того, як стверджує агроном Василь Яцканич, матимуть значний попит за межами регіону.

 

Агроном з багаторічним досвідом Василь Яцканич і сьогодні активно слідкує за аграрним життям, дає консультації, і при тому встигає вивчати новинки інтенсивної технології. За його плечима досвід роботи в радянських господарствах, науково-дослідницьких установах, інтенсивної співпраці з фермерами й агропідприємствами, пише goloskarpat.info.

«Якщо робити прогноз на підставі зими й періоду «донині», то треба очікувати на дуже хороший урожай! Я пройшовся по Виноградівському району, оглянув горіхи — за невеликим винятком всі дерева витримали морози, які були пару тижнів тому. А якщо вистояли горіхи, то буде й вишня, черешня, персики і навіть абрикоси. В інших регіонах мороз пошкодив багато садів, і треба також врахувати що кримські садівнича продукція не буде продаватися в Україні. Тому закарпатські фрукти матимуть попит за межами області.», — упевнений Василь Яцканич.

Щодо озимих, то озимі так само добре перезимували завдяки тому, що велика товщина снігу захистила їх від холодів. І взагалі, уже зараз можна говорити про те, що пізня весна аж ніяк не завадила появі ранньої городини.

 

03 травня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів