Чопські стражі кордону запобігли незаконному вивезенню дитини за кордон

Чопські стражі кордону запобігли незаконному вивезенню дитини за кордон
У середу в пункт пропуску «Тиса» на виїзд з України прибула наша співвітчизниця, яка разом з дворічною донькою прямувала в Італію.

 

На контроль  разом з паспортними документами жінка пред’явила заяву батька про згоду на вивіз дитини за кордон, отриману в генеральному Консульстві України у Мілані. Проте у ході додаткового вивчення документів прикордонники встановили, що надана заява є недійсною, оскільки була отримана у незаконний спосіб.

З’ясувалось, що документ жінка отримала від незнайомця, телефон якого, на її прохання, дав нібито товариш. Вона отримала його за грошову винагороду, і у такий спосіб планувала показати згоду батька на вивіз неповнолітньої доньки до країн Європейського Союзу, який на той час перебував за кордоном.

У результаті жінку з дитиною передано представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій, повідомляє Чопський прикордонний загін.

Крім того, за даним фактом охоронці кордону надіслали до Ужгородського відділу поліції у Закарпатській області повідомлення про виявлення можливого кримінального правопорушення за ст.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

 

04 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів