Екскурія "по-мукачівськи": поки учні-туристи гуляли містом, мукачівець обчистив шкільний автобус

Екскурія "по-мукачівськи": поки учні-туристи гуляли містом, мукачівець обчистив шкільний автобус
Прикрий випадок, який аж ніяк не робить позитивну думку туристів про Мукачево. 39-річний мешканець міста обікрав шкільний автобус учнів, які приїхали у Мукачево на екскурсію.

 

Правоохоронці розповідають, що до них із заявою про крадіжку мобільних телефонів та грошей звернулася вчитель львівської гімназії.

Жінка повідомила, що вона разом з учнями приїхала на екскурсію до Мукачева. Доки діти гуляли центром міста з автобусу, в якому учні залишили своі особисті речі, хтось викрав два мобільні телефони та 150 гривень.

Працівники кримінальної поліції, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, встановили, що крадіжку скоїв 39-річний, раніше неодноразово судимий мукачівець. Чоловік відчинив кватирку на шкільному автобусі, проник всередину та почав нишпорити та обшукувати сумки учнів. Через протиправні дії мукачівця потерпіло  троє учнів.

Речові докази були вилучені. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Підозрюваному загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Мukachevo.net

 

04 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів