Влада Ужгорода зустрілася з представниками ОБСЄ

Влада Ужгорода зустрілася з представниками ОБСЄ
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його заступник Олександр Білак та в.о. заступника Ігор Фартушок сьогодні зустрілися з представниками відділення в Івано-Франківську спеціальної міжнародної спостережної місії ОБСЄ. На зустрічі також був присутній депутат Ужгородської міської ради Микола Сюсько та працівниця відділу міжнародних ґрантових програм та інновацій Вікторія Білас.

 

Представники ОБСЄ Джеймс Хант та Драган Ґаговіч цікавилися останніми подіями в Ужгороді, які висвітлювалися в ЗМІ щодо протистояння релігійних громад під час однієї з сесій Ужгородської міської ради, вирішенням питань учасників АТО, процесами об’єднання територіальних громад, децентралізації, чи вплинула на економіку міста блокада окупованих територій на сході, ситуацією на ринку праці, іноземними інвестиціями тощо. Обмінялися також думками про вплив на країну загалом агресії, яка триває в зоні АТО і перспективи мирного вирішення збройного конфлікту.

Відзначалося, що заступник керівника Івано-Франківського відділення місії Джеймс Хант уже кілька разів зустрічався з керівництвом Ужгорода, проводив тут постійний моніторинг, а зараз його місія в Україні завершується і він повертається в рідну Ірландію. На згадку міський голова Богдан Андріїв подарував представникам місії ОБСЄ презентаційні матеріали про Ужгород.

 

04 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів