Бажаєте культурно провести час на вихідних? – сходіть в Закарпатську обласну філармонію

Бажаєте культурно провести час на вихідних? – сходіть в Закарпатську обласну філармонію
Без сумніву, сцена Закарпатської обласної філармонії є бажаною для кожного артиста, а надто молодого й перспективного.

 

Саме такою є студентка Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора Ніколетта Герцак. Дівчина навчається у класі викладача Надії Підгородської – заслуженого працівника культури України, знаної співачки, колишньої солістки Ансамблю солістів «Музичний лекторій» Закарпатськлої обласної філармонії. Тож здібна учениця має на кого рівнятися і радує наставницю очевидними успіхами: за роки навчання вона встигла здобути відзнаки на багатьох міжнародних і Всеукраїнських конкурсах, серед яких Гран-прі Міжнародного конкурсу-фестивалю «New Year Star» (М.Київ, 2014), Гран-прі фестивалю «Яскрава країна» (2015), Гран-прі Міжнародного фестивалю-конкурсу «Закарпатський едельвейс» (м.Ужгород, 2016), 1-а премія на «Stankovych fest» (2017) та ін. Володарка яскравого колоратурного сопрано, вона впевнено долає все нові і нові творчі вершини, і можемо тільки пишатися, що на нашій землі не переводяться співочі таланти.

Тож 7 травня у Закарпатській обласній філармонії із сольним концертом «Un sogno diventato realta…»  («Мрії збуваються…») виступить Лауреат міжнародних і Всеукраїнських конкурсів Ніколетта Герцак (сопрано). У програмі – визнані шедеври вокального світового мистецтва: романси А.Кос-Анатольського, М.Римського-Корсакова, «Соловей» К.Сен-Санса, «Баркарола» Ф.Шуберта, «Бахіана» В.Лобоса, «Alleluia» В.А.Моцарта, арії з опер Г.Генделя, У.Джордано, К.Доніцетті, Дж.Верді, Л.Бернстайна. Концертмейстер – Юлія Тетерюк-Кінч. Ведуча – Наталія Стинич. Концерт відбудеться у рамках проекту «Музика вихідного дня». Початок о 17.00.

Ніколетта Герцак виступала вже на багатьох сценах, в тому числі і на філармонійній. Однак це її перший великий сольний концерт у залі філармонії. Тож бажаємо співачці насолодитися своїм дебютом, а слухачам – талановитою виконавицею і чудовою музикою.

Підготувала Таїсія Грись

 

05 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів