За навмисне вбивство закарпатець "під шафе" відсидить вісім років

За навмисне вбивство закарпатець "під шафе" відсидить вісім років
Таким став остаточний вирок колегії суддів.

 

Колегією Виноградівського районного суду, за принципової позиції прокуратури, постановлено обвинувальний вирок стосовно громадянина Д., який обвинувачувався в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України).

Як встановлено у ході судового розгляду, громадянин Д., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, 14 грудня 2015 року зайшов у спальню одного з будинків на Виноградівщині, де перебував господар помешкання і  застрелив його з мисливської рушниці.

В суді обвинувачуваний пояснював свій вчинок неприязними відносинами, які виникли в результаті систематичних принижень з боку вбитого ним чоловіка.

Завдяки принциповій позиції державного обвинувача, вину громадянина Д. було доведено у судовому засіданні та запропоновано призначити покарання у виді позбавлення його волі строком 8 років.

Оцінивши у сукупності докази зібрані у ході досудового слідства та досліджені у судовому засіданні колегія суддів засудила громадянина Д. до 8 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 

 

05 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів