Шевченківський лауреат зустрівся зі своїми мукачівськими симпатиками

Шевченківський лауреат зустрівся зі своїми мукачівськими симпатиками
У рамках проекту "Школа Лідерства"

 

В рамках проекту Школа Лідерства при міському голові м. Мукачева в стінах Мукачівської міської ради відбулась зустріч, з Лауреатом Шевченківської премії, Міжнародної літературної премії "Карпатська корона" та Мукачівської міської премії імені Олександра Духновича, письменником, журналістом та просто неймовірно позитивною та щирою людиною Мирославом Дочинцем. Учасники зустрічі дізнались про творчість письменника, шлях успіху подискутували на важливі теми. Зустріч пройшла цікаво, інформативно, а головне натхненно! Найактивніші учасники на згадку отримали примірники книжок з автографом автора!

Нагадаємо, Школа Лідерства - це двомісячна навчальна програма для шкільної молоді м. Мукачева, головною метою якої є створення команди молодіжних лідерів, через неформальну освіту, розвиток лідерських навичок та спільну діяльність.

В програмі школи навчальні семінари, тренінги на тему прав людини, ефективної роботи в команді, проектного менеджменту, навиків спілкування, ораторського мистецтва, мотивуючі зустрічі з цікавими людьми та експертами у різних сферах.

Дізнатись більше та слідкувати за новинами, можна на сайті проекту www.leader-school.in.ua, або на сторінках соціальних мереж!

 

06 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів