"Ужгород" вдома прийме горян із "Карпат"

"Ужгород" вдома прийме горян із "Карпат"
У неділю, 7 травня ужгородські шанувальники футболу можуть повболівати за міську команду, яка на рідному стадіоні «Автомобіліст» прийматиме рахівські «Карпати».

 

Чинний чемпіон зустрічатиметься з дебютантом вищої ліги, окрім того, гравці долатимуть чималу відстань, яка також накладеться на фізичний стан футболістів. Але тим не менш, підопічним Івана Шанти не слід розхолоджуватися, адже нинішні «Карпати» - ще темна конячка й здатні на сенсацію. В першому турі рахівчани грали на виїзді й поступилися місцевій «Бужорі» з рахунком 1:2. Минулого року «Ужгород» в 1/8 Кубка Закарпаття грав на виїзді з Карпатами» й розгромно переміг рухівську команду – 7:0, але, правда, нині склад команди зовсім інший. Хоч у минулому турі ужгородці продемонстрували вміння тримати удар у протистоянні з переможцем зимової першості - виноградівським «Севлюшем», коли поступаючись в ході гри – 0:2 зуміли зрівняти рахунок, а наприкінці цілком могли привезти з Виноградова й переможці три очки, яки Денис Чокнадій влучив у ціль. Тож, звісно, фаворитом цього двобою є «Ужгород».

Даний матч проводитиме суддівська бригада з Мукачева.

Арбітри: Грубінка І., Сухан М., Абель О.

Делегат Козик В.В.

Напередодні цього матчу керівництво ФК «Ужгород» звернулося з офіційним листом до Федерації футболу Закарпаття в якому зазначило, що не має жодного стосунку до вболівальників в балаклавах, які постійно порушують вболівальницьку культуру, викоритостовують фаєри та димові шашки.

«Група осіб, одягнена у балаклави, своїми діями, непристойними вигуками, скандуваннями фашистських привітань, палінням піротехнічних засобів, дестабілізують атмосферу футбольних матчів. Як запевняє керівництво клубу, ці уболівальники не мають жодного відношення до команди. Клубу запропоновано не допускати так званих ультрас на календарні матчі за участі ФК «Ужгород», – йдеться у зверненні. Тож дуже цікаво, чи побачимо їх на цьому матчі.

Нагадаємо, що матч відбудеться 7 травня на стадіоні «Автомобіліст» м. Ужгород

Початок матчу юнаків о 14:30, основного складу команд – о 17:00.

Семен МИХАЙЛИК

 

06 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів