Ужгородські школярі показали виставу під назвою "Ніч яка місячна..."

Ужгородські школярі показали виставу під назвою "Ніч яка місячна..."
В актовій залі Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням французької та англійської мов напередодні, 5 травня, провели урочистий захід під назвою «Ніч яка місячна…», який приурочили до Дня Перемоги.

 

Серед запрошених майже півсотні гостей на святі були ветерани Другої світової війни, діти війни – вчителі СШ №5. Присутнім показали виставу під назвою «Ніч яка місячна…», яку створили за творами українських та російських поетів.

Такі дійства в цій школі є традиційними, адже були започатковані ще 1995 року вчителем Наталією Савко, яка також є керівником клубу-театру «Вікторія».

Із вступним словом виступив директор школи Петро Кіндюх. Голова Ужгородської міської організації інвалідів війни та ЗСУ Гурманян Грант розповів, що в нашому місті сьогодні є 84 живих ветеранів, які воювали 1941-1945 рр. Із них ходячих лише 7, інші ж прикуті до ліжка.

Захід додав дітям знань про минуле України під час Другої світової війни, а ветеранам довів, що їхні зусилля не були даремними, адже й нові покоління виховують в любові до миру та рідної землі, інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

 

06 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів