В Ужгороді відбувся яскравий велофестиваль

В Ужгороді відбувся яскравий велофестиваль
Cьогодні в обласному центрі відбулося справжнє свято для шанувальників велоспорту.

 

Завдяки тісній співпраці велоклубу «Лідер» (керівник Микола Щадей) з різними організаціями та меценетами  велофестиваль у місті вдався на славу.

Розпочалися велозмагання в Боздоському парку, де свою вправність велолюбителі днмонтсрувал у трьох ктегоріях: аматори, експерти та жінки.

Найбільшу кількість учасників змагалися серед аматорів – 26 учасників. Організатори постаралися на славу, бо окрім трьох призових місць грошові винагороди отримували ще четверо велосипедистів-аматорів. Так само було і в інших номінаціях. Зокрема серед досвідчених велогонщиків- «експертів» змагалися семеро спортсменів, а серед прекрасної половини людства вирішили повправлятися у водінні велика п’ятеро спортсменів.  

Як зауважив один із учасників змагань – молодий вихованець  заслуженого тренера України Віктора Мельника Мілан Софілканич: «Змагання пройшли на хорошому рівні, було цікаво позмагатися з досвідченими спортсменами, тож гадаю, що дев’яте місце, яке сьогодні здобув серед аматорів – достойний для мене результат».

А ввечері відбувся масовий велозаїзд для всіх бажаючих довкола річки Уж.

Завтра 7 травня  об 11.00 год в Боздошському парку пройде  Дитяча велогонка “Тур де Уж” . Окремо серед хлопчиків та дівчат в категоріях: індивідуальна гонка від  2 до 6 років; фігурна їзда від 7 до 14 років; крос-кантрі від 7 до 14 років.

Семен МИХАЙЛИК.

 

07 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів