На посту "Нижні Ворота" виявили пістолет з "глушником" і набоями

На посту "Нижні Ворота" виявили пістолет з "глушником" і набоями
6 травня, близько 23:30 на стаціонарному пості "Нижні Ворота", що на Воловеччині, інспекторами було зупинено автомобіль "Toyota Camry". У салоні автівки були водій –мешканець м.Ужгород та пасажир – житель Ужгородського району, які, згідно з базою даних, раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності.

 

При поверхневому огляді під заднім сидінням з правого боку у тканині чорного кольору було виявлено предмет, схожий на зброю.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Було забезпечено охорону місця події. Особам одягнено кайданки.

В присутності двох понятих було вилучено предмет, схожий на пістолет Макарова, боєприпаси до нього в кількості 41 штук, предмет, схожий на пристрій для заглушування звуку пострілу до предмета, схожого на пістолет Макарова, магазин до цього виду зброї, дерев’яну биту та балаклаву зеленого кольору.

Згадану іномарку поміщено на штрафмайданчик Воловецького відділу поліції, – повідомляє Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Як повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі держприкордонслужби України, зброю знайшли прикордонники Мукачівського загону спільно зі співробітниками СБУ та Нацполіції на контрольному посту. Інформацію про перевезення заборонених предметів завчасно отримали та надали представники УСБУ в Закарпатській області.

Для перевірки була зупинена одна з автівок, якою керував громадянин України. У ході огляду в транспортному засобі правоохоронці знайшли 9 мм пістолет ПМ, 41 набій до нього, а також глушник.

На місце виявлення було викликано слідчо-оперативну групу. Знайдені предмети вилучені для проведення експертизи. Триває подальша перевірка. 

zakarpattya.net.ua

 

07 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів