Міжнародний Кубок "Butterfly 2017" пройшов в Ужгороді

Міжнародний Кубок "Butterfly 2017" пройшов в Ужгороді
В ужгородському СК «Юність» з 4 по 7 травня проходили міжнародні змагання з настільного тенісу – Кубок «Butterfly 2017».

 

Метою цього спортивного заходу є вдосконалення спортивної майстерності, розвиток і популяризація настільного тенісу як олімпійського виду спорту в Україні, а також зміцнення зв’язків між спортсменами дружніх країн, пише "КО".

Учасників розподілили на різні групи, у кожній з яких було на що подивитися. Найбільшу увагу привернув турнір, де змагалися провідні українські гравці. Майже всі поєдинки супроводжувалися гострою боротьбою, тож цілком закономірно, що з кожною наступною грою ціна помилки зростала. І все ж після важких напружених матчів нагороди знайшли своїх господарів. 6-ту сходинку здобув ужгородець Олександр Туцканюк. Одесит Олексій Дегтярьов, який відзначався високим рівнем підготовки, зумів посісти 5-те місце. За крок до медалей зупинився представник Дніпра Валерій Раков.

У бронзовому фіналі перемогу здобув львів’янин Олександр Тимофеєв. Стрийський спортсмен Андрій Сітак виборов другу сходинку. А чемпіоном цілком заслужено став киянин Дмитро Писар.

 

09 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів