Ужгород — світова туристична родзинка України

Ужгород — світова туристична родзинка України
За версією американського телеканалу CNN.

 

Відразу 2 головних міста нашого краю, а також Долина нарцисів, озеро Синевир, водоспад Шипіт та Карпати згадує CNN в своїй добірці.

Як пише видання Varosh, рейтинг з топ-11 місць, які слід обов’язково відвідати в Україні з’явився на сторінках CNN сьогодні, 9 травня як редакційна стаття розділу «Туризм» під назвою Ukraine: 11 best places to visit.

У ній йдеться про Україну, як країну, яка попри усілякі труднощі, намагається привернути увагу туристів з усього світу. Водночас, CNN називає перевагою те, що Україна позбавлена поки натовпу туристів, відтак рекомендує їхати сюди якомога скоріше.

І серед топ-місць, які слід відвідати в першу чергу CNN називає Закарпаття, зокрема Ужгорода та Мукачево, згадуючи також й інші місцини. Описуючи ці міста CNN акцентує увагу на автентичній архітектурі міст, близькості до Карпатських гір та Європи.

Окрім Ужгорода та Мукачева, у список CNN потрапили також  Львів, Чернівці, Софіївський парк в Умані, Київ, який зараз приймає Євробачення, Переяслав-Хмельницький, Харків, Чернігів, Одеса та Кам’янець-Подільський.

 

09 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів