Два нелегальні грузини та африканець не дійшли до омріяного ЄС десять метрів

Два нелегальні грузини та африканець не дійшли до омріяного ЄС десять метрів
Протягом останньої доби, прикордонники Чопського загону завадили незаконному перетину кордону трьома нелегальними мігрантами.

 

Так, учора вдень, у ході патрулювання військовослужбовець відділу «Княгиня» поблизу лінії держрубежу виявив невідомого чоловіка негроїдної раси, який прямував у бік Словаччини. Групою реагування, негайно висланою на допомогу наряду, у 10 метрах від кордону затримано громадянина Камеруну без документів. Іноземця доставлено на відділ прикордонної служби, а після встановлення особи буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Увечері того ж дня прикордонники відділу «Новоселиця» затримали ще двох громадян Грузії, які у пошуках кращої долі намагались незаконно дістатись Словаччини. Інформацію про рух невідомих осіб у прикордонні військовим надав місцевий житель, який є членом громадського формування. Затриманих доставлено на відділ прикордонної служби для з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення державного кордону».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

10 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів