На Мукачівщині – явище, зворотнє безробіттю

На Мукачівщині – явище, зворотнє безробіттю
У Мукачівському районі не вистачає кадрів. Про це сьогодні під час зустрічі з журналістами заявив голова Мукачівської районної державної адміністрації Сергій Гайдай.

 

«Проблеми з робочими місцями у районі взагалі немає. У нас є декілька підприємств, які постійно шукають людей, адже мають плинність кадрів та вільні вакансії.  Наприклад, є на Мукачівщині підприємство, яке займається пошиттям різних чохлів та килимків для кількох марок автомобілів, їм постійно потрібні люди, яких вони готові вчити та залучати до роботи. На цьому ж підприємстві найближчим часом з’явиться ще приблизно 125 робочих місць. Заробітна плата у них доволі висока, приблизно 7-8 тисяч гривень», - зазначив Сергій Гайдай.

Також пан Сергій додав, що багато підприємств на Мукачівщині не мають змоги працювати у повному обсязі, адже забезпечені працівниками лише на 50%. За словами Сергія Гайдая, часто люди працюють на підприємствах, здобувають навички роботи на певному обладнанні, і згодом виїжджають закордон, адже там зарплати – вищі, а робота та сама.

Uzhgorod.net.ua

 

10 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів