Юного вбивцю затримали на Закарпатті

Юного вбивцю затримали на Закарпатті
Поліцейські розшукали і його 52-річного спільника, що переховувався у місті Стрий сусідньої Львівщини.

 

...Вранці 7 травня мукачівська поліція отримала повідомлення про те, що по вул. Сєченова у будівлі колишньої котельні було знайдено тіло 53-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. У результаті проведених першочергових слідчих та оперативних розшукових дій поліція встановила особу, що підозрюється у вбивстві чоловіка. Ним виявився 18-річний мукачівець.

У ході слідства з’ясувалося, що ввечері 6 травня молодий чоловік стільцем наніс старшому кілька ударів в область голови та тулуба, від чого потерпілий 53-річний мукачівець помер на місці події. Після скоєного юнак переховувався від органів слідства, поліція оголосила його в розшук. 10 травня, працівники ювенальної поліції Мукачівського відділу затримали розшукуваного.

Досудове розслідування за фактом умисного заподіяння смерті іншій людині, тобто умисне вбивство, що передбачено ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України, триває надалі. Мукачівський міськрайонний суд розглянув клопотання слідчого та обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Сьогодні, 11 травня, затримано і спільника 18-річного мукачівця. Кримінальна поліція Мукачівського відділу спіймала підозрюваного у місті Стрий Львівської області. Спільником є чоловік 1965 року народження. Слідчі працюють над повідомленням про підозру та клопочуть про взяття його під варту.

 

11 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів