Дороги Мукачівщини на прикладі села Верхня Визниця

Дороги Мукачівщини на прикладі села Верхня Визниця
Про стан деяких закарпатських доріг уже складають анекдоти та легенди.

 

Це, звісно, смішно, однак останні кілька років багато розмов про розвиток туризму в краї, про створення нових та привабливих туристичних об’єктів, проте дороги до "родзинок", які б мали приваблювати туристів, геть непривабливі, а здебільшого й небезпечні.

Якщо дороги до туристичних об’єктів у жахливому стані, то що говорити про звичайні села? Які вони там? Напередодні журналісти Закарпаття проїхалися дорогою одного з сіл на Мукачівщині - Верхня Визниця. Цією дорогою машини щоденно об’їжджають ями, а мешканцям, ідучи, доводиться бути дуже обережними, аби не впасти.

Цікаво, що трохи вгору по цій же вулиці - дорога відремонтована. Її відновили минулого року, ще до зими. Про це розповів голова Мукачівської районної державної адміністрації Сергій Гайдай.

Відновили відрізок дороги, протяжність якого сягає приблизно 2 км. Дорогу зробили якісно, адже зиму вона "пережила", однак на те, аби відновити всі дороги в селі, тоді ж  можливостей не було, адже цей шлях було відновлено за гроші отримані зі спеціальних фондів.

Uzhgorod.net.ua

 

11 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів