"Похід у Європу" п’ятьох нелегалів з Алжиру, Індії та Росії перервали стражі кордонів Закарпаття

"Похід у Європу" п’ятьох нелегалів з Алжиру, Індії та Росії перервали стражі кордонів Закарпаття
Військовослужбовці Чопського загону протягом минулої доби затримали ще п’ятеро іноземців, які порушили законодавство України з прикордонних питань.

 

Учора вдень, у рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017», дільничним інспектором від відділу «Ужгород», спільно зі співробітниками Національної поліції та Державної міграційної служби, виявлено двох громадян Індії, які не змогли підтвердити законність перебування на території України. З метою з’ясування обставин правопорушення, молодиків доставлено на відділ прикордонної служби «Ужгород», а після встановлення особи їх було притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Ще двох іноземців, які намагались незаконно дістатись країн Євросоюзу, затримали прикордонники вночі на ділянці відповідальності відділу «Великий Березний». У ході реалізації інформації, отриманої від оперативно-розшукового відділу, військовослужбовці відділу разом з мобільною групою Чопського прикордонного загону на відстані 1,5 км до лінії кордону затримали двох громадян Алжиру. Чоловік із жінкою саме вишуковували маршрут руху у бік Словаччини, коли їх протиправні наміри зупинили охоронці кордону.

А вранці спільний українсько-словацький прикордонний патруль затримав громадянку Росії, яка намагалась поза пунктом пропуску перетнути лінію держрубежу, повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону. Рух жінки поблизу кордону зафіксували камери відеоспостереження, про що словацькі колеги встигли своєчасно проінформувати прикордонників відділу «Великий Березний».

Зазначимо, що напередодні військовослужбовці Чопського загону уже затримали трьох нелегалів за спробу порушення державного кордону.

 

11 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів