Закарпатські митники знову "запаслися" незаконними цигарками, що прямували до ЄС

Закарпатські митники знову "запаслися" незаконними цигарками, що прямували до ЄС
Сьогодні, 11 травня 2017 року, на пункті пропуску «Вилок» працівники Закарпатської митниці завдяки інформації оперативної групи Міжрегіональної митниці ДФС припинили спробу незаконного вивезення з України тютюнових виробів.

 

Цигарки в тайниках намагався незаконно перемістити через кордон громадянин України автомобілем «НYUNDAI – SANTA FE» із литовською реєстрацією.

Рішення провести поглиблений огляд транспортного засобу було прийнято враховуючи оперативну інформацію та на підставі результатів  аналізу ризиків.

Перед початком огляду проведено опитування громадянина, в ході якого він заперечив наявність у нього товарів та предметів заборонених або обмежених до вивезення з митної території України, а також прихованих від митного контролю.

Відтак у автомобілі виявлено приховані від митного контролю понад 6 тис. пачок цигарок без акцизних марок України.

За оперативною інформацією наразі проводиться огляд транспортного засобу та складається протокол про порушення митних правил за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Після складання протоколу цигарки будуть передані слідчому управлінню ГУ ДФС у Закарпатській області та буде відкрито кримінальне провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України.

ДФС у Закарпатській області

 

11 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів