Що, де і як сьогодні роблять комунальники в Ужгороді

Що, де і як сьогодні роблять комунальники в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи вуличного освітлення на вулицях Ужанській, Пограничній, Дворжака, відновлюють лінію на вулиці Мічуріна.

 

Працівники «УжАгроміксу» косять зелені зони на набережних Слов’янській, Київській, Незалежності, Студентській, прибирають схили річки, а також підстригають живопліт на проспекті Свободи та Київській набережній.

На вулиці Загорській сьогодні косять працівники комунального підприємства КШЕП. На площі Лаборця комунальники встановлюють дорожній знак «Головна дорога». Крім того, тривають підготовчі роботи до поточного ремонту на вулиці Кошового. Вночі механізовано прибирали вулиці міста.

Працівники «АВЕ-Ужгород» косять зелені зони на площі Б. Хмельницького.

Товариство КБК продовжує капремонт тротуарів на вулицях Закарпатській (влаштування ФЕМ-плитки, облаштування бордюрів), Собранецькій (облаштування бордюрів), капітальний ремонт на вулиці Антонівській та проводить підготовчі роботи до капремонту вулиці Заньковецької, внутрішньоквартальної території на проспекті Свободи, 3-25.

«СемБілдінг» сьогодні прибирає від будівельного сміття вулиці В. Комендаря (Джамбула), Вілмоша Ковача (поточний ремонт).

Підготовчі роботи до капремонту внутрішньоквартальних територій проводять сьогодні на вулицях Докучаєва №4-6, Легоцького №58.

ТОВ «Укршляхбуд» готує до поточного ремонту вулицю Дендеші.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

12 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів