На закарпатській фермі виготовляють унікальну моцарелу

На закарпатській фермі виготовляють унікальну моцарелу
Ця моцарела — з молока буйволиці!

 

Суцільний патріархат, непереносимість тютюну та септум в носі. Все це про величну особину карпатського буйвола, найбільше в державі поголів’я якого мешкає у Виноградові, поблизу села Олешник. В кожного тут своє ім’я, свій характер та свої буйволиці, з молока яких на фермі виготовляють унікальну моцарелу.

Як приборкати норовливого та чи варта ферма гастрономічної мапи області, дізнавався «Перший кабельний».

 

12 травня 2017р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*