Закарпатських школярів запрошують стати військовими

Закарпатських школярів запрошують стати військовими
Професія військового в Україні та на Закарпатті стає дедалі популярнішою. На всю триває кампанія з відбору кандидатів на військову службу за контрактом. Та крім цього професійними військовими тут запрошують стати і школярів.

 

Так, за повідомленням Закарпатського обласного військового комісаріату, з 10 травня 2017 року прийом документів та вивчення особових справ вступників  до 8-го та 10-го класів розпочинається у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна.

Приймальна комісія буде працювати за таким графіком: пон.-п’ят. з 10.00 до 13.00 та з 14.00 до 17.00, суб. з 10.00 до 13.00; неділя –вихідний.

Документи подаються до приймальної комісії вступником особисто або поштою за адресою: 01014, м. Київ-014, бульвар Лесі Українки, 25.

Ліцей є загальноосвітнім навчальним закладом III ступеня з військово-професійною спрямованістю навчання та допрофесійної підготовки, що передбачає проведення поглибленої допризовної та посиленої фізичної підготовки і виховання у юнаків готовності до військової служби.

Прийом юнаків здійснюється для їх навчання у 8-му та 10-му класах. Право для вступу до ліцею мають громадяни України, які у поточному році закінчили 7 або 9 класів середньої загальноосвітньої школи та яким у рік зарахування до ліцею виповнюється 13-14 років (7 клас) або 15-16 років (9 клас), придатні за станом здоров'я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у вищому військовому навчальному закладі Збройних Сил України.

Група по роботі з особовим складом

та громадськістю Закарпатського ОВК

 

13 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів