Дербі в ДЮФЛУ завершилося обопільними перемогами

Дербі в ДЮФЛУ завершилося обопільними перемогами
Мукачівсько-ужгородське дербі між «Мункачем» та СДЮШОР через дощову погоду відбулося не на звичному футбольному полі стадіону «Авангард», а на пістрялівському «Метеорі».

 

Першими на поле вийшли гравці старшої вікової групи U-17. Гра проходила за рівної боротьби, все ж мукачівці більше володіли м’ячем, але бракувало гостроти в атаці. Наслідком такої гри стала чи не єдина атака в першому таймі атака ужгородців, яка завершилася взяттям воріт у першому таймі – Василь Луців на 35-й хвилині через необачність захисників зумів вразити володіння Максима Колесника.

Проте вже в другій половині поєдинку господарі зуміли зібратися з силами й створити камбек. На 47-й хвилині кіпер ужгородців не за правилами повівся з нападником мукачівців у власному штрафному майданчику – пенальті без шансів виконав Артем Атамась. А через 3 хвилини вже другий Артем Баятян зумів проявити індивідуальну майстерність – протягнув м’яч через усю штрафну і перекинув кіпера СДЮСШОРа. Більш переконливою перемогу господарів робить Кучмар Степан, який головою замикає передачу з кутового . Тож 3:1 перемагають підопічні Івана Фізера.

Більш драматично проходив двобій між командами з гравців 2002 р.н. (U-15). На полі точилася безкомпромісна боротьба  з низкою моментів у обох команд. Упродовж першої половини двічі кіпера мукачівців рятувала поперечина, а от господарі наприкінці тайму втратили просто забійний момент – після стрімкого виходу один- в-один нападника «Мункача» з воротарем СДЮСШОР очну дуель виграв голкіпер ужгородців. В другій половині напруга не спала, скоріше навпаки. Нерви не витримали в ужгородців, два гравці СДЮСШОРу були змушені покинути поле через картки. Але це ще більше завело команду і вони, скориставшись розслабленістю суперника наприкінці зустрічі  провели дві разючі атаки й здобули перемогу – 2:0.

Дві інші команди «Мункача» U-16 та U-14грали на виїзді проти «Карпат». В обох матчах наші команди поступилися – 0:5 та 0:3.  А команди СДЮСШОР цих вікових груп грали вдома з конкурентом мукачівців у боротьбі за збереження прописки у вищій лізі – івано-фрпанківською «Нікою». Колектив СДЮСШОРа U-16 зіграв унічию – 2:2, а молодша команда U-14 переграла івано-франківців – 3:0.

Тож «Мункач» продовжує затяту боротьбу за збереження прописки у вищій лізі ДЮФЛУ.

Роман СЕНИШИН.

 

14 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів