П'ятьом нападникам з Мукачева вже оголошено про підозру у скоєнні хуліганських дій

П'ятьом нападникам з Мукачева вже оголошено про підозру у скоєнні хуліганських дій
Співробітники Мукачівського відділу Нацполіції встановили та доставили всіх учасників бійки до відділу поліції. .

 

Поліція міста над Латорицею встановила особи шістьох чоловіків, які підозрюються у скоєнні хуліганських дій. У рамках кримінального провадження поліція Мукачева провела відпрацювання та ряд обшуків. В ході проведення яких вилучено  наркотичні засоби, тактичні рукавиці, диктофони, ножі та інше. Також на спецмайданчик поміщенні два автомобілі

Подія мала місце 10 травня у м. Мукачеві на перехресті вулиць Духновича та Стуса. Група чоловіків напала на трьох мукачівців, завдавши їм тілесні ушкодження. У одного з потерпілих медики діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини. За  вказаним  фактом поліцією було відкрито кримінальне провадження  за ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України. 

У суботу, 13 травня,  мукачівські правоохоронці  спільно працівниками управління карного розшуку та спецпризначенцями провели відпрацювання та санкціоновані судом обшуки.  В результаті правоохоронці вилучили наркотичні речовини, ножі, диктофони, пластикові джгути та два автомобілі, які поміщенні на спецмайданчик поліції. 

«Усіх учасників бійки було встановлено та доставлено до поліції. Особи нападників – мешканці Мукачева та  Мукачівського району віком від 19 до 34 років. П'ятьом з них вже оголошено про підозру у скоєнні хуліганських дій. Разом з цим   вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу відносно підозрюваних», – коментує начальник Мукачівського відділу поліції полковник Василь Рябінчак. 

 До Єдиного реєстру досудових розслідувань також внесено відомості про  зберігання наркотичної речовини, яка була вилучена у ході обшуку у будинку одного з підозрюваних. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 статті 309 Кримінального кодексу України. 

Розслідування у цій справі триває і надалі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

14 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів