Полісмени склали адмінпротоколи на 6-х закарпатських керманичів "під шафе"

Полісмени склали адмінпротоколи на 6-х закарпатських керманичів "під шафе"
Всіх їх було затримано за останню добу на території чотирьох районів Закарпаття.

 

Співробітники поліції Закарпаття спіймали шістьох нетверезих водіїв на території Виноградівського, Перечинського, Іршавського та Хустського районів.

У Виноградові нетверезий водій «Volkswagen S4» вночі в’їхав у парковку місцевого кафе, де саме святкували весілля. Внаслідок зіткнення постраждали чотири залишених біля закладу автомобілі. Працівники поліції освідчили винуватця аварії в лікарні, де медики підтвердили, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

У Перечині п’яний водій ВАЗ 21099 зупинився на пішохідному переході, коли до нього підійшли працівники поліції, він намагався чинити їм опір. У присутності свідків на порушника складено відповідні протоколи.

Крім цього, за порушення правил дорожнього руху були зупинені ще четверо водіїв, в яких виявлено стан алкогольного сп’яніння: один водій у Хустському районі та троє на Іршавщині.

На всіх правопорушників складені адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

14 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів