"Мистецькі надра" мають за мету створити мережу культурних інституцій між Слобожанщиною та Закарпаттям

"Мистецькі надра" мають за мету створити мережу культурних інституцій між Слобожанщиною та Закарпаттям
15 травня в Ужгород приїздять представники фонду «Мистецькі надра». Фонд, що проводив культурні форуми «ДонКульт» (Київ, 2014; Львів, 2015) та «ГаліціяКульт» (Харків, 2016)

 

Навесні 2018 «Мистецькі надра» планують провести культурний форум із робочою назвою «Слобожкульт» в Ужгороді. Мета — познайомити між собою інституції та активістів культури зі Слобожанщини та Закарпаття і створити мережу культурних інституцій між географічно протилежними регіонами України – Слобожанщиною та Закарпаттям, які б реалізовували спільні культурні та освітні проекти задля осмислення та презентації України як політичної мультикультурної нації.

Програма форуму розроблятиметься спільними зусиллями представників культурних інституцій Ужгорода та Харкова. Було б добре використати можливість познайомитися у неформальній обстановці і зрозуміти, чим ми можемо бути корисні й цікаві одне одному.

Платформа Nomen є одним із закарпатських партнерів фонду «Мистецькі надра», що долучається до організації культурного форуму.

Розташування: вул. Ольбрахта, 3, кафе-музей «Під замком»

Початок: 18:00

Джерело: Перший кабельний

 

14 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів