Чопські прикордонники затримали двох нелегалів-африканців

Чопські прикордонники затримали двох нелегалів-африканців
У рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017», військовослужбовці Чопського загону посилюють заходи з охорони державних рубежів. Про успіхи прикордонників свідчать результати оперативно-службової діяльності, адже майже щодня з початку операції правоохоронці затримують порушників кордону.

 

Так, і вчора вдень військовослужбовці відділу «Княгиня» поблизу лінії держрубежу виявили двох невідомих африканської зовнішності, що прямували у бік Словаччини. Групою реагування, негайно висланою на допомогу наряду, у п’яти метрах від кордону затримано громадянина Кот-д’Івуар та громадянку Гвінеї. Хлопець та дівчина, як з’ясувалось, уже тривалий час проживали на території України, а тепер вирішили побудувати спільне майбутнє на теренах Євросоюзу.

З метою з’ясування обставин правопорушення, затриманих доставлено на відділ прикордонної служби «Княгиня», а після складання документів за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення державного кордону» передано у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Подальшу долю нелегалів та вид адміністративного стягнення визначатиме суд.

Джерело: Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

15 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів