Закарпатські аудитори з початку року забезпечили усунення порушень на суму 3,85 млн. гривень

Закарпатські аудитори з початку року забезпечили усунення порушень на суму 3,85 млн. гривень
До підприємств і установ, які порушили бюджетну дисципліну, застосовано 15 фінансових санкцій у вигляді зупинення операцій із бюджетними коштами та призупинення бюджетних асигнувань.

 

Для запобігання та протидії легалізації («відмиванню») доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають моніторингу на загальну суму 5,8 млн. гривень.

До суду подано 4 позови  на суму 2,5 млн. гривень. Подання ще одного такого позову ініційовано перед об’єктом контролю.

За допущені порушення 109 осіб притягнуто до адміністративної,  21 – до дисциплінарної та 13 - до матеріальної відповідальності.

До правоохоронних органів передано матеріали 8-ми контрольних заходів, за результатами розгляду яких на звітну дату розпочато 2 досудових розслідування та вручено 8 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Проведеними протягом січня-квітня поточного року державними фінансовими аудитами встановлено незаконне використання та втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 200,5 млн. гривень, неефективне використання бюджетних коштів у сумі 8,75 млн. та обраховано резерви  можливих надходжень коштів від впровадження пропозицій у сумі 583 тис. гривень. Задля підвищення ефективності використання бюджетних коштів, об’єктам аудитів надано 40 пропозицій.

Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області зворотній зв’язок з громадськістю забезпечується за допомогою "телефона довіри",  який функціонує з 9-ї до 18-ї години у будні дні. Діючий номер "телефона довіри" - (0312) 61-76-90.

 

15 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів