На Берегівщині чоловіка затримали з двома "наркотичними друзями": креатином і первентином

На Берегівщині чоловіка затримали з двома "наркотичними друзями": креатином і первентином
У селі Велика Бийгань, що на Берегівщині, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили водія «BMW» за порушення правил дорожнього руху і вилучили в нього наркотичні речовини: креатин і первентин.

 

Під час патрулювання території села Велика Бийгань чергові групиреагування патрульної поліції зупинили водія «BMW». Причиною зупинкибула несправність  світлових пристроїв — фар,  які мають бути ввімкнені підчас руху  в темну пору доби.

При спілкуванні з поліцейськими водій – 29-річний берегівець — поводився підозріло і намагався приховати якісь речі в кишені куртки. Приповерхневому огляді чоловіка в нього було виявлено та вилучено 2 пакети зречовинами, зовні схожими на наркотичні. Правоохоронці вилучили  у водія 5грамів креатину та 5 грамів первентину.

Вилучені речовини  направлено на експертизу. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальнепровадження за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезеннячи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогівбез мети збуту). Слідство у справі продовжується.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів