Водолази знайшли тіло чоловіка, що втопився на Тячівщині

Водолази знайшли тіло чоловіка, що втопився на Тячівщині
15 травня о 23:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про ймовірне утоплення в озері Галамбіца с. Т. Лази Тячівського району чоловіка 1993 року народження, мешканця с. Бедевля також цього району.

 

Через темний період доби, проведення пошукових робіт було перенесено на ранок наступного дня. Сьогодні, 16 травня,  о 08:34 водолазно-рятувальним відділенням м. Хуст Аварійно-рятувального загону спецпризначення за допомогою спеціального спорядження потопельника було вилучено на берег.   

Причина смерті та обставини загибелі чоловіка з’ясовуються експертами.

Згодом з’ясувалося, що напередодні трагедії двоє друзів-односельчан вирішили відпочити на водоймі. Близько 21:00  загиблий  вирішив піти скупатися, хоча погода ще особливим теплом і не радувала, а інший десь відійшов. Коли повернувся, то товариша вже ніде не було. Спочатку він самотужки намагався його знайти. Після того, як спроби виявилися марними, чоловік почав телефонувати в екстрені служби.

З початку поточного року на території області зареєстровано 3 випадки загибелі людей на воді. За аналогічний період минулого року було зафіксовано 7 випадків.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь елементарних правил безпеки під час відпочинку на водних об’єктах: не заходьте у воду в стані алкогольного сп’яніння; після тривалого перебування на сонці, в незнайомому для вас місці; уникайте води зі швидкою течією; особливо слідкуйте за дітьми, адже їхня поведінка у воді непередбачувана.

На Тячівщині у ставку рятувальники шукають потопельника

У ДСНС України у Закарпатській області

 

16 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів