В Хусті неповнолітні напідпитку викрали авто та розбили його в паркан

В Хусті неповнолітні напідпитку викрали авто та розбили його в паркан
Поліція затримала двох неповнолітніх, які викрали вночі автомобіль «ВАЗ-21011», а далі пошкодили його. Обом оголошено про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень.

 

В Хусті викрали автомобіль «ВАЗ-21011» місцевого жителя. Машину знайшли пошкодженою, без акумулятора і документів, які були в салоні. Власник звернувся із заявою в поліцію.

Як встановили працівники кримінальної поліції Хуста, машину викрали двоє місцевих неповнолітніх: 17-річний і 16-річний юнаки. Обидва раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

В ніч угону обоє перебували в стані алкогольного сп’яніння й побачили на вулиці автомобіль «ВАЗ-21011», в якому були не зачинені дверцята. Неповнолітні вирішили покататися на чужій машині, але не змогли завести її. Стали штовхати авто, але в’їхали в паркан. Тоді кинули пошкоджену машину, знявши попередньо акумулятор і забравши з салону технічний паспорт на транспортний засіб.

Невдовзі юних викрадачів авто затримала поліція. За даним фактом розпочато два кримінальні провадження: замах на незаконне заволодіння транспортним засобом, скоєний за попередньою змовою групою осіб (ст.15, ч.2 ст.289) і ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Обом фігурантам справ слідчий вже оголосив про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, перевіряється їх причетність до скоєння аналогічних злочинів у місті.     

 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів