В Ужгороді провели обшуки в місцях грального бізнесу – конфіскували багато цікавого

В Ужгороді провели обшуки в місцях грального бізнесу – конфіскували багато цікавого
Працівники управління захисту економіки спільно з слідчими ГУНП в Закарпатській області провели обшуки закладів, які займалися незаконною діяльністю.

 

Вчора, 16 травня,працівниками управління захисту економіки  в Закарпатській області спільно із слідчими ГУНП в Закарпатській області за процесуальним керівництвом прокуратури проведено обшуки в рамках кримінального провадження за фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу. Загалом перевірено три заклади в Ужгороді, де в порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавалися незаконні послуги.

В ході проведення обшуків, виявлено та вилучено 20 системних блоків до ПК, чотири флеш-накопичувачі, один інтернет-розгалужувач та чорнову бухгалтерію.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії для встановлення свідків, очевидців та осіб причетних до організації грального бізнесу на території Закарпатської області. Вирішується питання щодо скерування вилученого обладнання для проведення судової експертизи.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів