"Ужгород травневий": обласний центр малюватимуть на семінарі-пленері

"Ужгород травневий": обласний центр малюватимуть на семінарі-пленері
26 травня на базі Закарпатського обласного організаційно-методичного центру культури відбудеться семінар-пленер "Ужгород травневий", у якому візьмуть участь художники-аматори та професіонали. Він проводиться вже кілька років поспіль.

 

Цьогоріч митці малюватимуть в історичному центрі Ужгорода та на околицях міста.

Мета семінару-пленеру – налагодження зв’язків та обміну творчим досвідом і новими ідеями між митцями з усіх районів Закарпаття, напрацювання навичок у написанні урбаністичного пейзажу.

Художники-аматори матимуть можливість творити поряд із професіоналами, побачити їх у процесі роботи, почути їхні поради. А ще – поспілкуватись у невимушеній, дружній атмосфері. Цього разу з ними попрацюють відомі митці України, котрі здобули широкого визнання як удома, так і за кордоном.

Про тематичну картину у своїй творчості розповість Олена Кондратюк, а практичну допомогу безпосередньо під час роботи над картиною надасть Василь Вовчок.

У семінарі-пленері візьмуть участь Емма Левадська, Тетяна Сопільник, Олександр Сидорук, Василь Вовчок, Петро Шолтес із міста Ужгород, Ольга Гал та Любов Шпак із міста Виноградів, Антоніна Дурда з Іршавщини, Михайло Грига з смт Воловець, Ірина Попдякуник із міста Мукачево, Магдалина Березанич із смт.Великий Березний та ін.

Учасники відвідають художній салон "Арт–Про", де зможуть ознайомитися з творчістю провідних митців Закарпаття.

На завершення відбудуться огляд, обговорення виконаних робіт учасниками семінару-пленеру та підбиття підсумків.

Володимир Мишанич, провідний методист Закарпатського ООМЦК

zakarpattya.net.ua

 

17 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів