"Комітет порятунку лісу" заснували на Срібній Землі

"Комітет порятунку лісу" заснували на Срібній Землі
Останнім часом величезного суспільного резонансу набирає питання незаконної вирубки лісів.

 

Для прикладу, можна взяти ситуацію в сел Сімерки, що на Перечинщині.

Завдяки місцевим жителям та активістам громадських організацій «ДОСТА-Закарпаття», «Армія гідності-Закарпаття», ЦК «Азов» вдалось призупинити незаконну вирубку лісу в даній місцевості.

Через цей та ряд інших скандалів репутація Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарств сильно впала в очах суспільства, адже активісти довели, що до розкрадання лісу причетні лісники. Така ситуація стурбувала навіть головного лісника Закарпаття. Оцінивши ситуацію, Валерій Мурга ініціював створення спільного з громадськістю органа, який має виробити та реалізувати дієві механізми припинення розкрадання лісових багатств краю.

Таким органом став «Комітет порятунку лісу», в який увійшли активісти та волонтери, а також представники Держлісгоспу. ГО «ДОСТА – Закарпаття», ГО «Армія гідності – Закарпаття» та ЦК «Азов» створили штаб протидії лісовому свавіллю, який  буде координувати співпрацю лісників та громадськості.

Закликаємо ВСІХ: громадські організації, активістів, волонтерів та небайдужих до долі природи краян долучатись до новоствореного руху. Разом ми сила!

Телефон «гарячої» лінії Штабу – 0954278376.

“Національний Корпус” Закарпаття

 

17 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів