Краяни скаржилися заступнику головного облрадівця Закарпаття на низькі пенсії, високі тарифи, дорогі ліки та продукти

Краяни скаржилися заступнику головного облрадівця Закарпаття на низькі пенсії,  високі тарифи, дорогі ліки та продукти
Сьогодні, 17 травня заступник голови облради Петро Грицик провів прийом громадян з особистих питань. Звернулося до Петра Васильовича майже 20 осіб з різних районів області.

 

Люди скаржилися в основному на важке життя: низькі пенсії,  високі тарифи, дорогі ліки та  продукти, а також просили допомоги у працевлаштуванні дітей та онуків.  Та чи не найбільше звернень було щодо виділення матеріальної допомоги на оздоровлення.

Так, онкологічно хвора Олена П.із с.Ділок, що на Мукачівщині гостро потребує коштів на повторну операцію.

Валерія М. з обласного центру перенесла інсульт та операцію на око. Валентина С., що  також з обласного центру,  просила матеріальної допомоги для оздоровлення дитини – інваліда, якій зробили медики вже 6 операцій. Попереду – ще одна. Інша  ужгородка Тетяна К. – інвалід 2-ої групи гостро потребує оздоровлення, а коштів нема. Безробітний  Володимир Б.  переніс операцію на одному оці, тепер захворіло – інше око.

Було чимало звернень з Ужгородського району. Приміром, інвалід 3-ої групи Сергій Г. із с.Кібляри відмовився від операції,  але  лікуватись мусить та коштів немає . Пенсіонерка Ірина С. з с. Розівка перенесла операцію на очі і на оздоровлення не залишилось ні копійки.

Олександр Д. з м.Іршава  потрапив під скорочення на роботі, то ж ніде не працює. Однак  має посттравматичне захворювання лівої нижньої кінцівки з ураженням  вен гомілки, гіпертонічну хворобу з високим ризиком та  важкий перебіг цукрового діабету.  «Прошу вас вишукати можливість і надати матеріальну допомогу на лікування» , – зазначив у заяві чоловік.

Олександр Т. з с.Тур’я -Ремети Перечинського району  просив допомогу   на лікування доньки, яка страждає на  генетичну невиліковну хворобу.

Усіх заявників  Петро Васильович уважно вислухав, багатьом допоміг невідкладно, а зі складніших питань скерував документи у відповідні інстанції для вирішення.

Джерело: прес-служба Закарпатської облради

 

17 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів