Безкоштовний семінар з унікальних корекційних методик китайського майстра пройде в Ужгороді

Безкоштовний семінар з унікальних корекційних методик китайського майстра пройде в Ужгороді
У рамках міжнародного благодійного проекту “Чужих дітей не буває” — 24 і 25 червня.

 

Протягом 24-25 червня в Ужгороді в рамках міжнародного благодійного проекту “Чужих дітей не буває” відбудется безкоштовний семінар для батьків з дітьми, які мають  діагноз ДЦП. Це — навчальний семінар з унікальних корекційних методик китайського майстра Му Юйчуня.

Про це повідомив керівник Асоціації культури Китаю на Закарпатті Барнабаш Шомоді.

За словами пана Барнабаша, у ході семінару проводитимуться безкоштовні консультації та навчання батьків елементам китайського точкового масажу для дітей з ДЦП. Також у рамках семінару будуть розглянуті елементи оздоровчої та лікувальної фізкультури для зміцнення основних групп м’язів, порушення постави, профілактики сколіозу та плоскостопості.

За словами організаторів, дію на точки і массаж треба робити кілька разів на день, дотримуючись певних правил. Набір методики проводиться для кожної дитини окремо. І лише батьки, які проводять з дитиною певний час, можуть ефективно допомагати своїм діткам.

Цьому треба вчитися і практикувати. Відтак, практикуючі лікарі стверджують, що здоров’я ваших дітей — у ваших руках і пальцях.

Лікування і навчання проводитимуть практикуючі спеціалісти асоціації  по роботі  та корекції дітей з ДЦП, фізичної реабілітації, методисти по ЛФК та спеціалісти  китайської медицини.

До слова, подібні заходи вже відбулися у Одесі, Києві, Вінниці та інших містах України. Допускаются всі вікові категорії та рівні (стадії), також з  епілепсією, гідроцефаліжю, з відставанням у розвитку.

Кількість місць обмежена: 40 дітей плюс їхні батьки. Бажаючих взяти участь просимо звертатися за телефоном: +380-66-611-77-77  Барнабаш Барнович Шомоді.

Джерело:  Groza-news

 

17 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів