Закарпатські стражі кордону сіли в човни рибоохоронців

Закарпатські стражі кордону сіли в човни рибоохоронців
У середу, 17 травня, вперше вийшов на човнах спільний наряд військовослужбовців Чопського загону та представників Закарпатського рибоохоронного патруля.

 

Домовленість про спільні дії було укладено керівництвом обох структур у березні цього року. Мета заходів – попередження проявів незаконної міграції та контрабандної діяльності на річкових ділянках кордону, а також протидія порушенням правил використання об’єктів тваринного світу. У ході зустрічі узгоджено порядок дій під час патрулювання водної частини держрубежу у межах відповідальності Чопського прикордонного загону та графік виходу спільних нарядів.

Отож, учора прикордонники та рибоохоронці вийшли на водне патрулювання по річці Тиса на ділянці відділу «Саловка». У ході виїзду було перевірено визначену місцевість, визначено загрозливі напрямки та маршрути та налагоджено взаємодію безпосередньо між інспекторами прикордонної служби та патрульними-рибоохоронцями. З метою висвітлення заходу у засобах масової інформації, також було запрошено представників центрального та місцевого телебачення.

Журналістам було продемонстровано порядок несення служби охоронцями кордону та затримання порушників законодавства з прикордонних питань.

Отож, сподіватимемося, що такі спільні наряди значно підвищать надійність охорони державного кордону та ефективність протидії злочинній діяльності на кордоні, а також сприятимуть боротьбі з правопорушеннями, пов’язаними з незаконним мисливством та рибальством у прикордонних районах Закарпаття.

Джерело: Чопський прикордонний загін

 

18 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів