Футбольні стадіони Ужгорода, Поляни та Сваляви прийматимуть фінали ДЮФЛ України

Футбольні стадіони Ужгорода, Поляни та Сваляви прийматимуть фінали ДЮФЛ України
Із метою вирішення нагальних проблем щодо проведення на Закарпатті зазначених підсумкових турнірів Дитячо-юнацької футбольної ліги України наш край відвідав Валерій Золотухін, начальник відділу юнацького футболу ФФУ, віце-президент ДЮФЛУ.

 

Як зазначив гість, увагу було звернуто на питання організаційного характеру (зокрема щодо відкриття, проведення й закриття змагань, нагородження їх учасників), напрацювання договірних документів із власниками готелів. У контексті сказаного ішлося про умови проживання та якість харчування юних футболістів, надання різноманітної консультативної допомоги.

Було створено організаційний комітет. Його в Поляні, де 6 – 10 червня глядачі матимуть змогу спостерігати за матчами фіналу команд U-19, та у Сваляві (відповідні ігри колективів U-15 у другій половині червня) очолює заступник голови ФФЗ Іван Дрогобецький, а в Ужгороді (поєдинки фіналу за участі футболістів U-17 – у другій половині червня) роботу координуватиме голова ФФЗ Іван Дуран, а його ще один заступник – заступник Віктор Качур – працюватиме відповідно заступником голови оргкомітету.

Куратором змагань із юнацького футболу є перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко. Значна ж роль щодо визначення пріоритетів у розвитку юнацького футболу належить безпосередньо президентові ФФУ Андрію Павелку.

Крім того, як зазначив Валерій Золотухін, ішлося про організацію турніру на честь Андрія Гаваші. Ці змагання, які відбудуться в краї у кінці серпня, є в календарному плані ФФУ. Відповідно її керівництво в особі Андрія Павелка готове надавати будь-яку організаційну допомогу. Поки ж обговорено формулу проведення заходу та на 90 відсотків склад учасників. Зокрема, за нагороди суперничатимуть команди U-17 (2001 р. н.) і U-15 (2003 р. н.).

Валерій Васильович також розповів, що мав зустрічі в ЗОШ № 19 м. Ужгород, команда якої минулоріч стала переможцем всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч». На території закладу було промоніторено ситуацію щодо встановлення ігрового штучного майданчика. В.Золотухін зазначив, що ФФУ в цьому питанні дотримається взятих на себе зобов’язань.

У цілому ж візит посадовця ФФУ вийшов продуктивним. «Поставленої мети досягнуто», – резюмував Валерій Васильович.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

 

18 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів