За чемпіонське "золото" поборяться аматорські футбольні команди міста над Латорицею

За чемпіонське "золото" поборяться аматорські футбольні команди міста над Латорицею
У середу, 17 травня, у Мукачеві відбулася визначна подія футбольного життя: стартував чемпіонат міста серед аматорських команд.

 

У чемпіонаті беруть участь п’ять команд: ФК «Алекс», ФК «Беркут», ФК «Локомотив», ФК ДПТНЗ ім. М.Данканича, ФК «Транзит».

Відповідно до Регламенту, змагання проводить Мукачівська міська федерація футболу (ММФФ) та Управління освіти, молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому.

Першими на поле вийшли володарі Кубку «BUSINESS CUP 2017» ФК «Алекс» та його візаві – срібний призер турніру ФК «Беркут»

На стадіоні «Харчовик» команди привітали голова Мукачівської міської федерації футболу Віктор Наскалов та виконавчий директор Федерації футболу Закарпаття Едуард Ілтьо.

– Щиро дякую всім командам, які відгукнулися взяти участь у чемпіонаті міста, – коментує Едуард Ілтьо – Ми разом – відроджуємо не лише аматорський футбол міста, а й повертаємо Мукачеву його футбольні традиції, цінності, виховані не одним поколінням. Але хочу підкреслити – без вболівальників немає футболу, тому запрошую всіх мукачівців та гостей міста відвідувати матчі та допомагати улюбленим командам здобувати все нові перемоги!

Перший поєдинок чемпіонату Мукачева розсудила суддівська бригада рівня у складі: Ярослава Козика, Василя Готько та Олександра Абеля.

Зазначимо, що сліпий жереб знову звів ці дві команди на зеленому газоні, то ж гра виявилася багатою на реалізовані моменти, напруженою та безкомпромісною.

Уже на п’ятій хвилині нападник ФК «Алекс» Володимир Бабич відкрив рахунок, а пізніше – на 52 хвилині – подвоїв свій успіх. Знайшов слабке місце в обороні ФК «Беркут» і гравець ФК «Алекс» Василь Луця, який реалізував гольовий момент на 35 хвилині. Остаточно укріпив перемогу команди Ковтун Василь на 60 хвилині.

Футболістам ФК «Беркут» вдалося тільки раз пробити захист суперника. Наприкінці другого тайму, який відбувся у високому швидкісному темпі, Андрій Стецьо забив м’яч у ворота суперника на 59 хвилині.

Перший поєдинок чемпіонату міста Мукачева серед аматорів завершився з рахунком 4:1 на користь ФК «Алекс».

Змагання відбуваються за коловою системою. 18 травня на зеленому газоні зустрінуться команди ФК «Транзит» та ФК «Локомотив» – стадіон с. «Н.Коропець»

Джерело: Оболок

 

18 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів