Де, що і хто робить сьогодні в обласному центрі Закарпаття?

Де, що і хто робить сьогодні в обласному центрі Закарпаття?
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» відновлюють лінії вуличного освітлення на вулицях Володимирській,Тичини, міняють лічильник на трансформаторній підстанції на вулиці Другетів та ремонтують трансформаторну підстанцію на вулиці Навої.

 

Працівники «УжАгроміксу» сьогодні продовжують висаджувати квіти на площі Народній, проспекті Свободи, косять схили набережних Слов’янської, Православної, прибирають схили річки.

Зелені зони біля драмтеатру та на площі Б. Хмельницького косять працівники «АВЕ-Ужгород». Стихійне сміттєзвалище сьогодні ліквідовують на вулиці Чорновола, 31.

Механізовано прибирали вулиці міста вночі працівники комунального підприємства КШЕП. Сьогодні комунальники продовжують поточний ремонт на вулиці 8 Березня.

Триває капремонт тротуарів на вулицях Закарпатській (влаштування ФЕМ-плитки, встановлення бордюрів), Собранецькій (встановлення бордюрів), капітальний ремонт на вулиці Антонівській (встановлення кам’яної бруківки під залізничним мостом), внутрішньоквартальної території на проспекті Свободи 3-25 (підготовчі роботи, вивезення демонтованого асфальтобетонного покриття). Готують працівники КБК також до капітального ремонту вулицю Чайковського.

Капремонт внутрішньоквартальних територій продовжують на вулицях Докучаєва, 4-6 (вирівнювання бордюрів, облаштування зливової каналізації), Легоцького, 58 (вирівнювання бордюрів, облаштування тротуарів).

Працівники ТОВ «Укршляхбуд» асфальтують проїжджу частину на вулиці Дендеші (поточний ремонт), а працівники ТОВ ШБУ-58 фрезують дорожнє полотно на вулиці Берчені (капремонт).

Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку роблять на вулиці Лермонтова,1.

Джерело: сторінка Ужгородської міської ради у ФБ

 

18 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів