В Ужгороді пройде унікальна подія у сфері сім’ї та сімейних цінностей – «Фестиваль сім’ї»

В Ужгороді пройде унікальна подія у сфері сім’ї та сімейних цінностей – «Фестиваль сім’ї»
Вперше в Ужгороді, 20 травня 2017 року, в рамках «Тижня подружжя» в Україні, на площі Шандора Петефі відбудеться унікальна подія у сфері розвитку інституту сім’ї та сімейних цінностей – «Фестиваль сім’ї».

 

Фестиваль сім’ї – це, насамперед, свято. Свято для сім’ї, коли ми декларуємо усім людям, що ми сім’я. Всі заходи фестивалю – «Подружній діалог», «Згадай своє весілля», «Пошта подружжя», «Сімейна фотозона» навіть конкурс сімейного малюнку «Моя сім’я» – все це ми організовано, щоб зробити тему сім’ї пріоритетною.

Наша мрія для Ужгорода – здорові, повні сім`ї, де є тато і мама; радісні діти, яких люблять батьки; дідусі та бабусі, які мають повагу та піклування родини і суспільства. 

У програмі Фестивалю:

Фестивальне містечко (15:00-18:00): 

- для подружжя: згадай своє весілля, подружній діалог, сімейна фотозона

заплітання волосся, майстер-класи 

– для дітей, підлітків та молоді: веселі ігри, аква-грим, сімейний малюнок,

малювання великим пензлем, спілкування і фото з поліцейськими, 

шоу мильних бульбашок, сімейні конкурси, ігри, безкоштовні батути, парашут

- смаколики, безпрограшна лотерея …та багато іншого!

Святковий концерт, присвячений сім’ї (18:00-19:30).

Тож запрошуємо всіх, хто прагне будувати здорову сім`ю зі здоровими стосунками, долучатись до побудови щасливої і успішної країни. Адже якість майбутнього завжди залежить від якості сім`ї.

Організатори «Фестивалю сім’ї”: Церква ЄХБ м.Ужгород, Церква ЄХБ “Благодать”, Церква “Нова Надія” м.Ужгород, також Церква ЄХБ с.Соломоново. Будинок сімейного типу “Дім Милосердя”, ГО Рух “За життя”. Благодійна організація "Закарпатське благодійне товариство мережі людей, які живуть з ВІЛ/СНІД"

*** Захід відбувається за підтримки Ужгородської міської ради, відділу у справах сім’ї та молоді та Управління патрульної поліції, а також інтер’єрна фотостудія «Royal studio».

Закарпатська Правда

 

18 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів