Закарпаття отримало другий «квітневий транш» від дорожнього експерименту – понад 6,4 мільйона гривень

Закарпаття отримало другий «квітневий транш» від дорожнього експерименту – понад 6,4 мільйона гривень
У четвер (18.05) в обласний бюджет Закарпаття надійшли 6 мільйонів 489,8 тисяч гривень від перевиконання Закарпатською митницею ДФС щомісячних планових надходжень за квітень (так званий «дорожній експеримент»).

 

– Це друга частина від перевиконання планів за минулий місяць, – заявляє Геннадій Москаль. – Таким чином, загальна сума, яку отримала область за квітень, становить 12 мільйонів 979,7 тисяч гривень, а з початку року – 32 мільйони 870,8 тисяч гривень. Усі ці гроші вже в обласному бюджеті і будуть спрямовані на ремонт автодоріг Закарпаття. Роботи почнуться, як тільки перелік доріг буде погоджений «Укравтодором», Мінінфраструктури та Бюджетним комітетом Верховної Ради України. Матеріали вже відправлені на погодження.

Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року Верховна Рада включила Закарпатську область в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць. Із нардепів від Закарпаття за відповідний законопроект проголосували всі крім трьох братів Балог. 

moskal.in.ua

 

19 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів