"Я так хотів потрібним бути всім…"

"Я так хотів потрібним бути всім…"
Вечором пам'яті у неділю, 21 травня, о 16.00 у приміщенні Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України (вул.Жупанатська, 3) вшанують 75-річчя від дня народження знаного поета-патріота, публіциста та громадського діяча Петра Скунця.

 

Участь у заході візьмуть науковці Ужгородського національного університету, літератори, діячі культури і мистецтв Закарпаття, близькі та друзі письменника.

Під час вечора пам’яті "Я так хотів потрібним бути всім…", зокрема, звучатиме поезія Петра Скунця у виконанні народного артиста України Петра Матія й учасників народної студії поезії "Чарівне слово" Ужгородського міського центру дозвілля – будинку культури, а також відбудеться презентація збірника з серії "Між Карпатами і Татрами" – перекладів творів лауреата Шевченківської премії словацькою мовою, – повідомляють організатори, інформує Управління культури Закарпатської ОДА.

За годину до початку вечора відбудуться молебень та покладання квітів до могили Петра Скунця на міському кладовищі "Кальварія".

 

 

19 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів