НАБУ "десантувалося" на Закарпатті!

НАБУ "десантувалося" на Закарпатті!
На 4-х мікроавтобусах з польською реєстрацією

 

Вчора ввечері на Закарпаття для підготовки до офіційного приїзду високих чинів з НАБУ приїхали їхні помічники, аби зібрати і задокументувати факти корупції щодо використання бюджетних коштів та конфлікту інтересів певних депутатів щодо лобіювання певних рішень. Про це повідомляє джерело у правоохоронних органах.

Відомо. що "НАБУшники" приїхали вчора на чотирьох мікроавтобусах з польською реєстрацією. Відпрацьовують Тячівський, Берегівський, Свалявський райони та Ужгородщину. За словами нашого інформатора, базуються у одному з сіл біля Ужгорода та у селі за 10 км від Тячева.

Під прицілом "НАБУшників" цього разу опинилися всі голови РДА, голови новостворених об’єднаних громад, заступники керівників районів, голови райрад та кілька чиновників із силового блоку.

Також розвідка НАБУ планує перевірити окремих тячівських чиновників, у тому числі і обласного депутата з "Єдиного Центру", який на Тячівщині суміщає депутатську роботу із роботою у Державній виконавчій службі. Також правоохоронці з Києва планують перевірити походження 400 тисяч доларів, які син одного з керівників "ЄЦу" на Тячівщині намагався вивезти у Румунію.

Розвідка НАБУ пробуде на Закарпатті 2 дні. Після цього у наш край навідаються офіційні особи з цього відомтсва.

Джерело: Блискавка Закарпаття

 

19 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів